Lyd, leg og lyrik

| February 5th, 2009

MMM_OMSLAG_FINAL

Berlingske Tidende

Af Jeppe Krogsgaard Christensen
Torsdag den 5. februar 2009, 22:30

Charmerende rablerier

Artige kan man ikke beskylde musiker Mikkel Meyer og digter Marius Nørup-Nielsen for at være. MikkelModulererMarius, som de kalder sig, byder nemlig på 14 tracks, hvor laptop-programmeringer, akustiske instrumenter og keyboards blandes op med rablende og veloplagte vers, der et sted rappes, et andet synges og et tredje oplæses, som var det radioteater.

»Det er på ingen måde lydefrit«, siger Nørup-Nielsen i et af numrene, og det samme kan siges om albummet. Ikke alt sidder lige i lydskabet, men der er altså en broget charme over d’herrers ind- og udfald, som sikkert ryger på anlægget, når det avantgardistiske digterkollektiv Øverste Kirurgiske holder fest.

Og når »Ka’ du lege?« høres umiddelbart efter »Færden« og »Græsklart«, ja, så er det slående, hvor forskelligartet mødet mellem lyd og lyrik kan falde ud i 2009.

Gudskelov for det.

http://www.berlingske.dk/article/20090205/boeger/702050099/

Comments are closed.